Kirjanpito ja tilinpäätöspalvelut

Tilitoimistomme on mahdollista palvella asiakkaitaan ympäri Suomen helposti sähköisten taloushallinto-ohjelmien avulla. Osaava henkilöstö on yrityksemme yksi tärkeimmistä voimavaroista. Toimistossamme työskentelee viisi taloushallinnon pitkäaikaista ammattilaista, joista neljällä on KLT- tutkinto. Viihtyisästä ilmapiiristä kertoo se, että työntekijä- ja asiakasvaihtuvuutemme on minimaalista.

Hoidamme asiakkaan niin halutessa myös perinteistä paperikirjanpitoa. Asiakas valitsee haluamansa palvelukokonaisuuden. Sähköisen taloushallinnon valinnassa ei haittaa vaikkei yrittäjällä olisi aikaisempaa kokemusta. Annamme perusteellisen opastuksen sähköisen taloushallinnon käyttöönotossa ja olemme koko ajan yrittäjän tukena ohjelman käytössä.  Fennoa on moderni valinta sähköiseen taloushallintoon. Palvelu sopii niin pienelle kuin suurelle yritykselle.

Hoidamme kaikkien yritysmuotojen sekä hyvin erilaisten toimialojen kirjanpidot, arvonlisäverotuksen ja tilinpäätökset. Huomioimme yrityksen verotusta tehdessämme myös yrittäjän. Huolehdimme asiakkaasta pitkin tilikautta, jotta verotus olisi hyvin ajantasaista. Hoidamme tarvittaessa myös asiakkaiden laskutusta ja samalla myös myynti- ja ostoreskontraa.

Uutuutena Fennoa tarjoaa meille mahdollisuuden toteuttaa asiakkaalle täysin sähköinen tilinpäätös allekirjoituksineen.

 

› Ota yhteyttä!

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

helposti oheisella lomakkeella.

    Nimi / Yritys

    Sähköposti

    Puhelin